Lapset tutkivat sieniä

Perhekerho

Perhekerhossa on aikaa olla yhdessä tasaveroisesti ja kiireettömästi. Jokainen lapsi ja aikuinen on tervetullut. Kerhon aikataulu on sinulle liukuva kello 10.00 ja 11.45 välillä.  Perhekerhossa on tarjoilua, kerran kuussa on myös keitetty puuroa. Kerhossa on mahdollisuus askarrella, leikkiä ja jakaa kokemuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien aikuisten kanssa. Joskus myös leivomme. Kerhokauden aikana ulkoilemme useamman kerran. Kerhomme teemat vaihtelevat ja toisinaan meillä käy myös vierailijoita. Kerhossa on läsnä aikuisia "lisäsyleinä". Päätteeksi vietämme  yhteisen hiljentymishetken. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.  

Tervetuloa kesäperhekerhoon! Saamme jälleen kokoontua normaalisti suuremmalla porukalla keskiviikkona 9.6 ja 16.6 klo.10:00-12:00. Mukavaa yhdessäoloa, välipalaa sekä kesäistä puuhaa seurakuntakodin kerhotiloissa sekä leikkipuistossa. 

paloauto, palomies, lapsia ja aikuisia

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Lapsi-ja perhetyön pappina työ rakentuu kuitenkin kaikenikäisten seurakuntalaisten kanssa yhdessä toimimiseen, kohtaamiseen ja palvelemiseen