Haudanhoitosopimukset

Haapajärven seurakunnan hautausmaille Kirkon hautausmaalle, Karpalon hautausmaalle sekä Olkkolan hautausmaalle voidaan tehdä seuraavanlaisia haudanhoitosopimuksia:

• Viiden vuoden sopimus (sisältää kukan ja kastelun).....................................................375 €
  • Lisäkukka viiden vuoden sopimukseen...........................................................................75 €
  • Viiden vuoden kastelusopimus.........................................................................................215 €

Haudanhoitosopimuksen maksu peritään yhdellä kertaa koko sopimuskaudelta sopimuksen alkamisvuonna.  Kukkien sopimushoitoon kuuluu kukkien istutus, kukista huolehtiminen ja haudan puhtaanapito.  Kastelusopimus kattaa vain itse hankittujen kukkien kastelun.

Hautausmaa kesällä