Kirkkoherranvirasto sijaitsee Seurakuntakodissa, Ronkaalankuja 3

Avoinna ma-to klo 9-13

Puhelin: 08-439 5100, sähköposti:haapajarvi@evl.fi

Kirkkoherranvirasto palvelee sinua kaikissa kirkollisiin toimituksiin, mm. kasteisiin, avioliittoon vihkimisiin ja hautaan siunaamisiin liittyvissä asioissa.  Kirkkoherranvirastosta voit tiedustella myös seurakunnan tiloja vaikkapa omiin perhejuhliisi.  Saat sieltä myös virkatodistuksen vaikkapa perunkirjoitusta varten.

Taloustoimisto

Taloustoimisto sijaitsee Seurakuntakodissa, Ronkaalankuja 3

Avoinna ma-to klo 9-13

Puhelin: 044-7698 221 (taloussihteeri), 0400-151 067 (talouspäällikkö)

Sähköposti: sari.syrja@evl.fi, leena.honkapera@evl.fi

Taloustoimisto palvelee sinua kaikissa asioissa, jotka koskevat laskutusta tai muuta seurakunnan rahankäyttöä sekä seurakunnan omistamien tonttien vuokrausta tai kauppaa.  Voit tehdä taloustoimistossa myös haudanhoitosopimuksen tai kysellä seurakunnan kesätyöpaikkoja.

Voit tilata kirkkoherranvirastosta virkatodistuksen myös sähköisesti.  Todistuspyynnössä käytettävä lomake löytyy tästä linkistä.

Avioliittoa varten tavitaan todistus avioliiton esteiden tutkinnasta.  Voit tilata esteettömyystodistuksen myös verkossa tästä linkistä avautuvan lomakkeen avulla

Vanha kirkonkirja ja tietokoneen näppäimistö

Seurakunnan laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/