Lapset istuvat rannalla ihailemassa talvista maisemaa

Päiväkerho

Päiväkerhot ovat seurakunnan järjestämää viikoittaista toimintaa 3-6v. lapsille. Kerhoja järjestetään seurakuntakodilla. Kerhossa käydään kerran viikossa, kerho kestää 2,5 tuntia ja on maksuton. Kerhoon ilmoittaudutaan, mukaan pääsee myös kesken kerhokauden.  

Kokoonnumme kerhoon leikkimään, pelaamaan, laulamaan, askartelemaan, satuilemaan, ulkoilemaan ja oppimaan uutta. Välillä hiljennymme alttarin äärelle tutustumaan Raamatun kertomuksiin sekä pohtimaan ja ihmettelemään erilaisia asioita. Kerhossa pidetään myös pieni evästauko. Kerhotoimintamme on lapsilähtöistä, kirkkovuoden sekä eri teemojen mukaan suunniteltua. 

Päiväkerho on paikka, jossa lapsella on turvallinen ja myönteinen ympäristö tutustua uusiin kavereihin, harjoitella taitojaan, opetella uusia asioita ja toteuttaa itseään. Jokainen lapsi on tervetullut kerhoon sellaisena kuin on. Huomioimme kaikkia lapsia yhdessä ja erikseen sekä huolehdimme ryhmähengen ylläpitämisestä taataksemme jokaiselle lapselle kivan kerhokokemuksen. 

 Tervetuloa kerhoon!                                                                                                                                                                                                                                                

 

 

PÄIVÄKERHOT

 

TIISTAI

Seurakuntakoti 9.30-12.00 

Seurakuntakoti 13.00-15.30

 

KESKIVIIKKO

Perhekerho seurakuntakodilla 10.00-11.45

(Ei tarvitse ilmoittautua!)

TORSTAI

Seurakuntakoti 9.30-12.00 

Seurakuntakoti 5v. kerho 13.00-15.00

PERJANTAI

 Seurakuntakoti 9.30-12.00 

Seurakuntakoti 13.00-15.30 

 

Kevään 2024 kerhot alkavat viikolla 2 entisin aikatauluin.

Tervetuloa kerhoon!

 

 KERHOIHIN VOIT ILMOITTAUTUA

MARIALLE PUH. 044 7698247 

KATJALLE PUH. 044 7698226

 

 

Kun lapsi kastetaan, kastekaavassa on kohta, jossa vanhemmilta kysytään tai heitä ja kummeja kehotetaan yhdessä huolehtimaan lapsen kritillisestä kasvatuksesta yhdessä seurakunnan kanssa.  Kristillisen kasvatuksen ei aina tarvitse merkitä niinkään erityistä hengellistä hetkeä tai tuokiota.  Kristillinen kasvatus  on kasvua ja elämää arjen touhuissa. 

Päiväkerho on yksi keino tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa.  Päiväkerhossa konkreettisin esimerkki  hiljentymisestä on ruokarukous ja hartaus.  Mutta kasvamista ja kristittynä kasvamista on koko kerhokin.  Lapsiryhmässä on otettava toiset huomioon, on pystyttävä jakamaan, odottamaan vuoroaan, kuuntelemaan toista, arvostamaan toisen tilaa ja temperamenttia.

Jeesuksen opetuslapset oppivat kaiken kulkiessaan Jeesuksen mukana.  Myös arkisilla kävelymatkoilla. Päiväkerhossa halutaan tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua.  Kiitos vanhemmat, että luotatte.  Sallitaan lasten tulla ja olla Hyvän paimenen hellässä hoidossa.

 

Lapset seurakuntakodin pihalla ihastelemassa tulppaaneja.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Lapsi-ja perhetyön pappina työ rakentuu kuitenkin kaikenikäisten seurakuntalaisten kanssa yhdessä toimimiseen, kohtaamiseen ja palvelemiseen